Take away

Tompouce to go

U kunt in deze periode thuis ook genieten van onze huisgemaakte tompouce. Die zijn heerlijk voor bij de koffie of als toetje na het diner. We maken deze iedere vrijdag, zaterdag en zondag vers voor u klaar. Niet alleen lekker om zelf op te eten, maar ook leuk om bij iemand voor de deur af te geven. 

Onze huisgemaakte tompouce is voor €2.50 per stuk (5 voor €10.00) te bestellen en iedere vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 10.00 uur af te halen bij Hotel Ridderkerk. Vooraf bestellen kan door te bellen naar 0180 - 646900 of via het bestelformulier op deze site. Bestellen vooraf is niet noodzakelijk, u kunt ook gewoon langskomen en een heerlijke tompouce meenemen. Omdat we de tompoucen dagelijks vers maken, hebben we een beperkte voorraad en geldt vooralsnog op = op. 

Sinterklaas tompoucen

Onze huisgemaakte Hotel Ridderkerk tompouce krijgt een speciale Sinterklaas editie. Om in deze tijd toch een heerlijk avondje te beleven, kunt u genieten van onze speculaas tompoucen. Een heerlijke traktatie voor uzelf, maar zeker ook leuk om iemand mee te verrassen voor een smakelijke pakjesavond!

De speciale Sint tompoucen zijn voor €2.50 per stuk (5 voor €10.00) te bestellen af te halen op 27, 28 en 29 november en op 4 en 5 december. Ook hier geldt dat bestellen vooraf kan door te bellen naar 0180 - 646900 of via onderstaand bestelformulier. Langskomen zonder bestellen kan net als bij de reguliere tompoucen uiteraard ook.

Let op: op 27, 28 en 29 november en 4 en 5 december maken we geen roze tompoucen. U kunt dan alleen de Sint tompoucen bij ons afhalen.

Bestel hier uw huisgemaakte tompouce

Verplicht veld