Kamer boeken bij Hotel Ridderkerk

Onze gasten beoordelen ons met een

8,6
uit 19775 betrouwbare beoordelingen
Ons hotel blijft geopend

Veilig en vertrouwd

Ons hotel blijft geopend

Ons hotel is geopend voor noodzakelijke overnachtingen van hotelgasten. Ons restaurant is gesloten tot ten minste 19 januari 2021. Voor hotelgasten geldt dat zij in ons hotel de maaltijden kunnen afhalen, maar dat zij deze nuttigen in de hotelkamer. U kunt thuis blijven genieten van onze Take Away opties. 

We hopen dat we iedereen in de toekomst weer in goede gezondheid mogen ontvangen. We zullen dit met elkaar nog even moeten volhouden, maar samen kunnen we dit!Take Away

Veilig en vertrouwd

Take Away

Omdat we onze gasten ook in deze tijd gezellige tijden willen laten beleven, hebben we iets leuks. Met onze Toucan in a Box Take Away haalt u een stukje van onze beleving in huis.

Geniet in klein gezelschap van onze Borrel- of Afternoon Tea Box of bestel onze Lunchbox voor een complete lunch. U kunt thuis ook genieten van onze huisgemaakte tompoucen. De Take Away is te bestellen via onze site en af te halen bij onze receptie. 

overnachten kamer suite van der valk hotel ridderkerk

Veilig en vertrouwd

Overnachten bij Hotel Ridderkerk

Met een ruim aanbod van 140 hotelkamers heeft Hotel Ridderkerk altijd een kamer die past bij uw verblijf. De moderne kamers en suites zijn voorzien van alle faciliteiten.

diner lunch hotel ridderkerk van der valk

Veilig en vertrouwd

Eten & drinken

Ons restaurant en onze hotelbar zijn tot en met 19 januari gesloten voor gasten van buitenaf. Hotelgasten kunnen maaltijden afhalen. We houden hier rekening met de richtlijnen vanuit het RIVM.  

Veilig vergaderen

Veilig en vertrouwd

Veilig vergaderen

Met 16 multifunctionele zalen is Hotel Ridderkerk de ideale locatie voor uw vergadering of andere zakelijke bijeenkomst. U kunt ook nu een zakelijke reservering maken voor een van onze zalen. Vanwege de huidige maatregelen vragen we u hiervoor persoonlijk contact op te nemen met onze Sales afdeling via 0180 646910 of sales@ridderkerk.valk.com.

Heeft u een vergadering op de planning staan, maar niet iedereen kan komen? Hotel Ridderkerk biedt verschillende mogelijkheden voor een videovergadering. 

Voordelige arrangementen

Arrangementen

Voordelige arrangementen

Wilt u er samen even heerlijk tussenuit? Bij Hotel Ridderkerk kiest u voor compleet verzorgde arrangementen, zodat u alleen nog hoeft te genieten. Van een recreatief arrangement tot een paar ontspannen daagjes weg in de herfst. De arrangementen zijn altijd inclusief een uitgebreid ontbijt. Bekijk onze arrangementenpagina voor het complete overzicht.

Valk Loyal voordelen

VALK ACCOUNT

Voordelen van Valk Loyal

  • € 5,- sparen per nacht op een kamer of suite
  • € 2,50 sparen per persoon op een arrangement, non-refundable of last-minute
  • Gratis consumptie bij aankomst

Nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de laatste aanbiedingen en activiteiten