Kamer boeken bij Hotel Ridderkerk

Onze gasten beoordelen ons met een

8,6
uit 19878 betrouwbare beoordelingen
Take Away

Veilig en vertrouwd

Take Away

Omdat we onze gasten ook in deze tijd gezellige tijden willen laten beleven, hebben we iets leuks. Met onze Toucan in a Box Take Away haalt u een stukje van onze beleving in huis.

Geniet in klein gezelschap van onze Borrel- of Afternoon Tea Box of bestel onze heerlijke Brunch-, Lunch- of Dinerbox. U kunt thuis ook genieten van onze huisgemaakte tompoucen. De Take Away is te bestellen via onze site en af te halen bij onze receptie.

Ons hotel blijft geopend

Veilig en vertrouwd

Ons hotel blijft geopend

Ons hotel is geopend voor noodzakelijke overnachtingen van hotelgasten. Ons restaurant is tot nader order. Voor hotelgasten geldt dat zij in ons hotel de maaltijden kunnen afhalen, maar dat zij deze nuttigen in de hotelkamer. U kunt thuis blijven genieten van onze uitgebreide Take Away opties. 

We hopen dat we iedereen in de toekomst weer in goede gezondheid mogen ontvangen. We zullen dit met elkaar nog even moeten volhouden, maar samen kunnen we dit!overnachten kamer suite van der valk hotel ridderkerk

Veilig en vertrouwd

Overnachten bij Hotel Ridderkerk

Met een ruim aanbod van 140 hotelkamers heeft Hotel Ridderkerk altijd een kamer die past bij uw verblijf. De moderne kamers en suites zijn voorzien van alle faciliteiten.

Voordelige arrangementen

Arrangementen

Voordelige arrangementen

Wilt u er samen even heerlijk tussenuit? Bij Hotel Ridderkerk kiest u voor compleet verzorgde arrangementen, zodat u alleen nog hoeft te genieten. Van een recreatief arrangement tot een paar ontspannen daagjes weg in de herfst. De arrangementen zijn altijd inclusief een uitgebreid ontbijt. Bekijk onze arrangementenpagina voor het complete overzicht.

diner lunch hotel ridderkerk van der valk

Veilig en vertrouwd

Eten & drinken

Ons restaurant en onze hotelbar zijn voorlopig nog gesloten voor gasten van buitenaf. Hotelgasten kunnen maaltijden afhalen. We houden hier rekening met de richtlijnen vanuit het RIVM.  

Valk Loyal voordelen

VALK ACCOUNT

Voordelen van Valk Loyal

  • € 5,- sparen per nacht op een kamer of suite
  • € 2,50 sparen per persoon op een arrangement, non-refundable of last-minute
  • Gratis consumptie bij aankomst

Nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de laatste aanbiedingen en activiteiten