ABN AMRO World Tennis Tournament

Een bezoek aan het ABN AMRO Open in Rotterdam Ahoy is meer dan alleen kijken naar tennis, het is een volledige dag uit! Geniet van verschillende wedstrijden en trainingen en bewonder diverse topspelers op de tennisbaan. Daarnaast zijn er verschillende activiteiten georganiseerd, waaronder interactieve challenges, clinics en handtekeningsessies.

Het ABN AMRO World Tennis Tournament trekt jaarlijks duizenden enthousiaste bezoekers vanuit alle hoeken van het land. Het is het perfecte evenement voor sportfanaten!

Sinds 1947 staat er talloze legendes op de baan in Rotterdam Ahoy, variërend van voormalige sterren als Ashe, Borg, McEnroe, Connors, Lendl en Sampras tot hedendaagse tennistoppers als Federer, Djokovic, Murray en Nadal. Ook is er oog voor opkomend talent, getuige de recente deelnames van bijvoorbeeld Dimitrov en Zverev.

Hotel bij Rotterdam Ahoy
Van der Valk Hotel Ridderkerk bevindt zich dichtbij Rotterdam Ahoy. Door de afstand van 10 minuten rijden is het een ideale uitvalsbasis! Wanneer u naar ABN AMRO World Tennis Tournament gaat is het heerlijk om daarna snel thuis te zijn. Kom daarom tijdens uw bezoek aan Rotterdam Ahoy overnachten bij Van der Valk Ridderkerk.Tijdens uw verblijf kunt u genieten van een heerlijk ontbijtbuffet en diner voorafgaand het event. Zo maakt u uw avond bij ABN AMRO Open pas echt onvergetelijk en zorgeloos.