Holiday on Ice

Holiday on Ice is het ijspektakel voor jong en oud! Dit terugkerende evenement in Rotterdam Ahoy is zeker de moeite waard op te bezoeken en de ultieme beleving voor schaatsliefhebbers. Deze magische ijsshow brengt wereldwijd gerenommeerde kunstschaatsers samen voor een onvergetelijke avond vol adembenemende choreografieën. Bezoekers kunnen genieten van een betoverende mix van dans, acrobatiek en schaatskunst op topniveau. De combinatie van entertainment en muziek zorgt samen voor een onvergetelijke avond vol gezelligheid!

Gehouden in het iconische Rotterdam Ahoy, trekt Holiday on Ice elk jaar duizenden enthousiaste bezoekers vanuit alle hoeken van het land. Het is de perfecte avond voor familie's, vriendengroepen en iedereen die houdt van een show en spektakel.  

Holiday on Ice No Limits neemt je mee op een reis over het verleggen van grenzen, het vinden van liefde en het ontdekken van de kracht van menselijke verbinding. Het is een boeiend avontuur dat de verbeelding prikkelt en je vanaf de eerste seconde in zijn greep houdt! Met moderne videoprojecties, dynamische verlichting en prachtige kostuums wordt een betoverende wereld gecreëerd waar fantasie en realiteit samensmelten.

Hotel bij Rotterdam Ahoy
Van der Valk Hotel Ridderkerk bevindt zich dichtbij Rotterdam Ahoy. Door de afstand van 10 minuten rijden is het een ideale uitvalsbasis! Wanneer u naar Holiday on Ice gaat is het heerlijk om daarna snel thuis te zijn. Kom daarom tijdens uw bezoek aan Rotterdam Ahoy overnachten bij Van der Valk Ridderkerk.Tijdens uw verblijf kunt u genieten van een heerlijk ontbijtbuffet en diner voorafgaand het event. Zo maakt u uw avond bij Holiday on Ice pas echt onvergetelijk en zorgeloos.