Hotel bij Rotterdam

Bent u opzoek naar een hotel bij Rotterdam? Dan kiest u natuurlijk voor Van der Valk Hotel Ridderkerk! Vanaf ons hotel bent u binnen 20 minuten in Rotterdam centrum met de auto. Maar u kunt ook uw auto gratis parkeren bij ons hotel en vervolgens met het openbaar vervoer naar Rotterdam. Dan bent u er binnen een halfuur. Ideaal! 

Overnachten dichtbij Rotterdam

Wilt u overnachten dichtbij Rotterdam? Van der Valk Hotel Ridderkerk beschikt over wel 140 hotelkamers die verschillen in types: Atrium en Executive kamers, éénpersoonskamers, mindervalide kamers en moderne suites. Er zit altijd wel iets tussen! Bekijk ons kameraanbod hier.

Uiteten dichtbij Rotterdam

Zoekt u een restaurant dichtbij Rotterdam? Geniet in het à la carte restaurant van Van der Valk Hotel Ridderkerk van een uitgebreid ontbijt, een heerlijke lunch of een culinair diner. Wij serveren verschillende seizoensgerechten, maar natuurlijk ook altijd de échte Valk klassiekers.

Reserveer uw tafel

Activiteiten in Rotterdam

In de omgeving van Van der Valk Hotel Ridderkerk is er veel te beleven. Ontdek de prachtige stad Rotterdam, bezoek verschillende musea, plan ook een bezoek aan Kinderdijk (onderdeel van het Unesco Werelderfgoed) of ontspan in Sauna & Wellness Thermen Binnenmaas. Ook voor kinderen is er genoeg te beleven! Bekijk hier een overzicht van alle activiteiten in de omgeving.