Activiteiten voor kinderen

Kinderboederij 

In de omgeving van Hotel Ridderkerk zijn verschillende kinderboerderijen te bezoeken. Zo is er in Ridderkerk 'De Dierenhof' en kunt u in Barendrecht een bezoek brengen aan kinderboerderij 'De Kleine Duiker'. Ook dichtbij is Kinderboerderij 'De Kooi' in Rotterdam Zuid. 

Plaswijckpark 

Een bezoekje aan Plaswijckpark is een leuk uitje met de kids. Het park bestaat uit verschillende wijken met buiten- en binnenspeeltuinen, een dierentuin en een picknickplek. 

Het park heeft meerdere restaurants met terras en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. 

Adventure city Rotterdam

Bent u een paar dagen bij Hotel Ridderkerk te gast en zoekt u nog naar ideeën voor een avontuurlijke dag uit? In Rotterdam bevindt zich het grootste klimpark van Nederland: Adventure City. Bezoekers kunnen hier sportklimmen, over een 150 meter lange zipline tokkelen, verschillende klimparcoursen afleggen en zelfs een vrije val maken van 10 meter hoog. 

Adventure City Rotterdam is de ideale locatie voor een spectaculair uitje met de hele familie. Het klimpark heeft activiteiten voor verschillende leeftijden. Ook kinderen van 4 tot 7 jaar kunnen van alles ondernemen. Voor hen zijn er speciale klimparcoursen, een netadventure en klimwanden speciaal voor de jonge avonturiers.