Vrienden van Amstel Live

Vrienden van Amstel Live is hét jaarlijkse muziekevenement dat Nederland in zijn greep houdt. Dit spectaculaire feest brengt de grootste Nederlandse artiesten samen voor een onvergetelijke avond vol muziek, gezelligheid en spektakel.

Gehouden in het iconische Rotterdam Ahoy, trekt Vrienden van Amstel Live elk jaar duizenden bezoekers vanuit het hele land. De unieke sfeer en energie van het evenement maken het een absolute must-see voor muziekliefhebbers en feestgangers.

Tijdens Vrienden van Amstel Live kunnen bezoekers genieten van optredens van topartiesten, variërend van pop en rock tot Nederlandstalige hits en dance. Met een indrukwekkende line-up van bekende namen en verrassende samenwerkingen staat het programma garant voor een avond vol hoogtepunten. Voor wie op zoek is naar een onvergetelijke avond uit, is Vrienden van Amstel Live dé gelegenheid om het beste van de Nederlandse muziekscene te ervaren. 

Hotel bij Rotterdam Ahoy

Van der Valk Hotel Ridderkerk bevindt zich op 10 minuten rijden van Rotterdam Ahoy, een ideale uitvalsbasis dus! Wanneer u naar Vrienden van Amstel Live gaat is het heerlijk om daarna snel thuis te zijn. Combineer daarom een bezoek aan dit event met een overnachting in ons hotel. Wist u dat wij zelfs een speciaal "Vrienden van Amstel" hotelarrangement aanbieden? Hiermee overnacht u éxtra voordelig bij Hotel Ridderkerk en geniet ook nog eens van een uitgebreid ontbijtbuffet, een diner voorafgaand aan het concert en zit er ook nog eens transfer heen en terug bij. Zo geniet u pas echt onbezorgd van Vrienden van Amstel Live!