Zalenblog

Ideaal gelegen aan de A15 in omgeving Rotterdam ligt het Van der Valk Hotel Ridderkerk. Het gehele hotel is rookvrij en de ingang is ten allen tijde zonder hulp toegankelijk voor mindervaliden. Bij binnenkomst in het hotel ervaart u een warme en huiselijke sfeer waarbij u in de lobby de mogelijkheid krijgt om even te gaan zitten, misschien zelfs onder het genot van een donut van Dunkin Donuts te vinden aan de rechterkant van de entree.

Van een rijk ontbijt tot een zakelijk diner. U kunt genieten van nationale en internationale gerechten. Of schuif aan bij onze gezellige hotelbar voor een drankje.

Onze moderne hotelkamers beschikken over alle gewenste faciliteiten. Deze variëren van  een flatscreen tv tot een whirlpool. Met te allen tijde gratis wifi.  Van der Valk Hotel Ridderkerk is een duurzaam hotel en blijft ook investeren in duurzaamheid. Er wordt hierbij uitgegaan van 3 kernwoorden. Gastvrijheid, duurzaamheid en efficiëntie. Enkele voorbeelden van het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen zijn het alleen verwisselen van handdoeken en bedlinnen op aanvraag, het informeren over het gebruik van duurzaam vervoer, het aanbieden van vele vegetarische dan wel niet veganistische gerechten en het beschikken over een groot aantal elektrische oplaadpunten voor auto’s.

 Wilt u een vergaderruimte huren in omgeving Rotterdam, dan bent u bij Van der Valk Hotel Ridderkerk aan het juiste adres. Het hotel beschikt over een ruim aanbod vergaderruimtes. Het hotel biedt de oplossing voor het geven van congressen, trainingen of meetings. Er zal te allen tijde technische assistentie verleend worden voor aanvan van uw bijeenkomst uw bijeenkomst soep kan verlopen.

 Het aanbod aan zalen varieert van diverse boardrooms voor 2 personen tot een ruime zaal voor 300 personen. Ieder bezoek kan aangevuld worden met een compleet verzorgd arrangement inclusief eten en drinken. Daarnaast is het bij meerdere zalen binnen ons aanbod mogelijk om de perfecte opstelling te kiezen voor uw gelegenheid. Neem bijvoorbeeld zaal “Rio Grande” waar zowel receptie, cabaret, theater, gala dinner en bijvoorbeeld carré behoren tot de mogelijkheden. Flexibiliteit staat hoog in het vaandel, dus ook voor speciale wensen en behoefte gaat de gastvrije medewerkers van Van der Valk Hotel Ridderkerk graag het gesprek aan.