Wandelen in Rotterdam

Van der Valk Hotel Ridderkerk is dichtbij Rotterdam gelegen en omringd door prachtige natuurgebieden waar u prachtige wandelingen kan maken. Voor meer informatie over wandelroutes kunt u altijd terecht bij onze receptie. Bij veel van onze arrangementen zit ook toeristische informatie en fiets-/wandelroutes inbegrepen. 

U kunt wandelen naar de rand van Rotterdam, maar ook recreatiegebied 'De Oude Maas' en de weilanden van Rhoon kennen mooie wandelroutes. Of combineer een bezoek aan Kinderdijk met een mooi wandeling. Ook is Van der Valk Hotel Ridderkerk een goede uitvalsbasis om te vertrekken naar natuur- en recreatiegebied De Biesbosch.

Toch liever met de fiets op pad? Bij ons hotel kunt u tegen betaling normale fietsen en e-bikes huren en ook bieden wij verschillende fietsroutes aan. 

Andere activiteiten in de buurt van Hotel Ridderkerk

Naast wandelen en fietsen zijn er nog veel meer leuke activiteiten om te ondernemen in de buurt van Van der Valk Hotel Ridderkerk. Voor een volledig overzicht van activiteiten kunt u een kijkje nemen op deze pagina. Combineer uw weekendje weg met een overnachting in ons hotel, zo heeft u éxtra de tijd voor het ondernemen van leuke activiteiten. 

Boek uw kamer