Toucan Summer Nights - Time to BBQ

Blijft u deze zomer in eigen land? Met onze Toucan Summer Nights brengen we de zomerse bestemmingen uw kant op. In onze hoteltuin organiseren we tijdens de zomervakantie iedere maandag- en woensdagavond gezellige zomerse BBQ-avonden.

Waan je op vakantie in het buitenland en geniet tijdens de zomer bij Hotel Ridderkerk. We serveren alle gerechten aan tafel, u kunt dus lekker blijven zitten en genieten van uw gezelschap.

Het menu bestaat uit voorgerechtjes om te delen, keuze uit een vis, vlees of vegetarisch hoofdgerecht van de BBQ en een zomers dessert. De BBQ is exclusief consumpties.

Prijs

Volwassenen: €34,50 

Kinderen (4-12 jaar): €14,50

Data & reserveren

De Toucan Summer Nights BBQ-avonden vinden plaats op alle maandag- en woensdagavonden tussen 18 juli en 30 augustus. U kunt nu reserveren voor de volgende data:

Maandag 20 & 27 juli, 3, 10, 17 & 24 augustus

Woensdag 22 & 29 juli, 5, 12, 19 & 26 augustus

Reserveren kan in een van de volgende tijdsloten:

  • 17.00 uur – 19.00 uur
  • 19.30 uur – 21.30 uur

Reserveren kan via receptie@ridderkerk.valk.com of 0180-646900. Bij het maken van de reservering zullen we vragen naar de samenstelling van uw gezelschap en we zullen bij binnenkomst een aantal gezondheidsvragen met u doornemen. We willen u vriendelijk vragen de instructies van onze medewerkers op te volgen.

De BBQ-avonden kunnen uitsluitend plaatsvinden bij goed weer. Wanneer wij bij onverhoopt slecht weer de BBQ moeten annuleren, zullen wij u hier tijdig over informeren.  

Toucan Nights

Onder het label Toucan Nights organiseren wij evenementen met wisselende thema's. Steeds in een verrassende setting en op leuke locaties. 

Op de hoogte blijven over toekomstige edities van Toucan Nights? Volg ons dan via Instagram en Facebook. Vragen over Toucan Nights? Stuur dan een mailtje naar toucannights@ridderkerk.valk.com. Bij vragen over de Toucan Summer Nights BBQ-avonden kunt u contact opnemen met de receptie via receptie@ridderkerk.valk.com of 0180-646900.