Vroege Toekan Weken bij Hotel Ridderkerk

Boek tijdens de Vroege Toekan Weken extra voordelig een overnachting bij Van der Valk hotel Ridderkerk of bij een van de andere deelnemende hotels. Dankzij de verschillende kamerttypes en het ruime aanbod aan deelnemende hotels, vindt u altijd een hotel die bij u past! Daarnaast kunt u genieten van een heerlijk uitgebreid ontbijt na uw overnachting. 

Bekijk de Vroege Toekan Deal

Wilt u op de hoogte bkijven van de Vroege Toekan Weken en andere aanbiedingen? Schrijf u dan in voor de Valk Verrast nieuwsbrief. 

Inschrijven nieuwsbrief Valk Verrast

Hotel Ridderkerk

Van der Valk Hotel Ridderkerk ligt perfect gelegen voor een stedentrip naar Rotterdam. In de wereldstad Rotterdam is genoeg te beleven. Breng een bezoek aan diverse musea, winkelstraten, dierentuin Blijdorp of de bijzondere Markthal. Wilt u liever de drukte van de grote stad ontsnappen? Met de waterbus ontdekt u de omgeving op een nieuwe en bijzondere manier. Het hotel is ook een goede uitvalsbasis voor een bezoek aan Unesco's Werelderfgoed Kinderdijk. Kortom, talloze redenen om een overnachting te boeken bij Van der Valk Hotel Ridderkerk.