Rotterdam
Ahoy

Ahoy Rotterdam

Op slechts 10 minuten rijden van Hotel Van der Valk Ridderkerk vindt u Ahoy Rotterdam. Gedurende het gehele jaar vinden er in Ahoy Rotterdam diverse beurzen, evenementen, congressen en concerten plaats. Zo zijn er jaarlijks terugkerende events zoals bijvoorbeeld ABN AMRO world tennis tournament. Dit evenement trekt jaarlijks veel bezoekers en is enorm populair. Om dat het tournament meerdaags is, kunt u overnachten na het event in Ahoy Rotterdam in Hotel Ridderkerk.

Het Kerstcircus in Ahoy wordt ieder jaar georganiseerd. Dit event is leuk voor zowel jong als oud en ook zeker aan te raden als familie-uitje. Internationale acts worden speciaal ingevlogen voor het Kerstcircus. Een evenement die u niet mag missen!

De aankomende jaren zal er gebouwd worden aan een gloednieuw Ahoy Convention Centre. De zaal zal worden gebruikt worden als auditorium en als concertzaal. Daarnaast zijn er op de hogere verdiepingen voldoende break-outs om af te kunnen huren voor zakelijke bijeenkomsten. 

Bent u op zoek naar een hotel om te kunnen overnachten na Ahoy Rotterdam? Boek een Ahoy Arrangement en combineer een evenement met een overnachting in ons hotel. 

Ahoy Arrangement
Kies voor een arrangement bij Van der Valk voor Rotterdam Ahoy. Daarmee bent u helemaal ontzorgd en hoeft u alleen nog maar te genieten van het arrangement inclusief:

  • 1x Overnachting in een moderne Atrium kamer
  • 1x Live Cooking ontbijtbuffet
  • 1x Uitgebreid warm en koud dinerbuffet inclusief binnenlands gedistilleerd drankenarrangement (inloop om 16.30 uur)
  • Bij onvoldoende animo serveren wij een 3-gangen diner in ons restaurant
  • 1x Vervoer van Hotel Van der Valk Ridderkerk naar Ahoy Rotterdam (tussen 18.30 en 19.00 uur) en na afloop concert terug van Ahoy Rotterdam naar Hotel Ridderkerk
  • Ruime kosteloze parkeergelegenheid bij hotel

Prijs € 89,50
Let op: dit arrangement is zonder tickets voor het concert/evenement. Kijk voor de actuele evenementen op www.ahoy.nl

Boek een Ahoy Arrangement en combineer een evenement met een overnachting in ons hotel.

Ontdek ook