See & Do bij Van der Valk Hotel Ridderkerk

Activiteiten in de regio Rotterdam

Ga er lekker op uit

Sportief tijdens uw verblijf

Hotel Ridderkerk is een pérfecte uitvalsbasis voor prachtige wandel- en fietsroutes. Fiets naar het bruisende stadscentrum van Rotterdam op een gehuurde fiets. Maar ook zijn er prachtige natuurgebieden rondom de omgeving van het hotel waar u fijne wandelingen of fietstochten kunt maken. Onze receptie helpt u graag verder met deze routes. Bent u een golfliefhebber? Nabij Van der Valk Hotel Ridderkerk liggen ook een aantal unieke golfclubs.

must-see in Rotterdam

Ontdek de omgeving

In de omgeving van Hotel Ridderkerk zijn er veel bezienswaardigheden te bewonderen. Zo ligt Nationaal Park De Biesbosch op een steenworp afstand van het hotel! Ook is Kinderdijk (één van de monumenten van de Werelderfgoedlijst) makkelijk te bereiken vanaf het hotel. En benieuwd naar de échte bezienswaardigheden van Rotterdam? Deze hebben we ook op een rijtje gezet voor je!

Combineer uw verblijf in Hotel Ridderkerk met een bezoek aan wereldstad Rotterdam. De moderne architecturen en de haven van Rotterdam zijn kenbaar voor deze mooie stad. Bezoek bijvoorbeeld één van de mooie musea die Rotterdam te bieden heeft; het Booijmans of Remastered. Shoppen in Rotterdam is het walhalla voor de modeliefhebbers onder ons. Of ga voor de meest unieke ervaring om Rotterdam te ontdekken: met Splashtours.

Concerten, wedstrijden en meer

Evenementenlocaties Rotterdam

Op slechts 10 minuten rijden van Van der Valk Hotel Ridderkerk bevindt zich Rotterdam Ahoy. Hier vinden het hele jaar grote evenementen, beurzen en optredens plaats. En natuurlijk nog veel meer! Vrienden van Amstel live is hier toch wel één van de grootste, terugkerende concerten die hier plaatsvindt. Maar ook De Kuip, de thuishaven van voetbalclub Feyenoord, is het populairste sportcomplex van Nederland en een iconische evenementenlocatie in de buurt van Hotel Ridderkerk.

Rondom Van der Valk Hotel Ridderkerk bevinden zich verschillende activiteiten voor jong en oud. Ga in de omgeving van Hotel Ridderkerk er lekker op uit met de kids! Breng bijvoorbeeld een bezoek aan verschillende kinderboederijen, Plaswijckpark of Adventure City Rotterdam.

De waterrijke omgeving maakt het voor de regio Rotterdam en de Drechtsteden mogelijk om bezoekers via het water te vervoeren, middels de waterbus. De waterbus is een leuke manier om naar een bestemming te gaan voor een gezellig dagje uit. Wist u dat u via ons een kortingscode kan krijgen voor 10% korting? Of stap aan boord van de meest iconische rondvaartboot van Rotterdam, Spido. Geniet van het uitzicht op de majestueuze skyline! 

Rust is ook belangrijk

Ontspanningsactiviteiten

Op korte afstand van ons hotel ligt Wellnesscentrum Thermen Binnenmaas. Het heerlijke saunacomplex van Thermen Binnenmaas bestaat uit 11 sauna’s en 2 stoombaden, met temperaturen variërend tussen de 60 en 90 graden! Wist u dat wij zelfs een "Thermen Binnenmaas" wellnessarrangement aanbieden waarbij u toegang krijgt tot dit wellnesscentrum.