Locatie

Thermen Binnenmaas

In de nabije omgeving van Hotel Ridderkerk vindt u sauna & wellness Thermen Binnenmaas. Ideaal als u een dag volledig wilt ontspannen. U vindt er verschillende sauna’s en stoombaden, een hamamtempel en een ruime tuin met natuurbad waar u kunt zwemmen en afkoelen. Naast de sauna’s kunt u bij het wellnesscentrum ook terecht voor een ontspannen beautybehandeling of een heerlijke massage.

Het saunacomplex van Thermen Binnenmaas bestaat uit 11 sauna’s en 2 stoombaden, met temperaturen variërend tussen de 60 en 90 graden. Verkoeling vindt u in een van de diverse koude baden, onder de tropische stortdouche of in het buitenbad.

Thermen Binnenmaas is iedere dag geopend van 10.00 tot 23.00 uur, met uitzondering van oud- en nieuwjaarsdag en Koningsdag. Kijk voor meer informatie op https://www.thermenbinnenmaas.nl/.

Arrangement

Bent u toe aan een paar ontspannen dagen weg? Met ons Wellness arrangement Thermen Binnenmaas geniet u van een heerlijke dag bij Thermen Binnenmaas en overnacht u in Hotel Ridderkerk. Verblijft u in ons hotel, maar heeft u geen arrangement geboekt? U kunt bij de receptie voor €29,50 per persoon ook losse toegangskaarten kopen voor Thermen Binnenmaas.