Activiteitenkalender

Activiteiten & evenementen bij ons en in de omgeving. Lees meer

Volgende
Ontdek onze omgeving

Toeristische info Van Der Valk Hotel Ridderkerk

Dagje Rotterdam

Ontdek Rotterdam

Ga er op uit en ontdek Rotterdam! De moderne architecturen en de haven zijn kenbaar voor deze unieke stad.

Ontdek bijvoorbeeld de haven van Rotterdam met de Spido rondvaart boot. Vaar tijdens de rondvaart langs de indrukwekkende skyline van Rotterdam!

Rotterdam is vanaf Hotel Ridderkerk goed te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. 

Ontdek de omgeving

Bezienswaardigheden

In de directe omgeving van Hotel Ridderkerk zijn er veel bezienswaardigheden te bewonderen.

Zo ligt Nationaal Park De Biesbosch op een steenworp afstand van het hotel! Ook is Kinderdijk (één van de monumenten van de Werelderfgoedlijst) makkelijk te bereiken vanaf het hotel.

Trompenburg Tuinen & Arboretum bevindt zich ook in de directe omgeving van het hotel, een aangelegde plantentuin met een grote diversiteit aan bomen, struiken, vaste planten, bollen en knollen.

Het heerlijke saunacomplex van Thermen Binnenmaas bestaat uit 11 sauna’s en 2 stoombaden, met temperaturen variërend tussen de 60 en 90 graden!

Onder de Erasmusbrug vindt u het museum Remastered. In deze attractie komen werken van de oude Hollandse Meesters op een indrukwekkende manier tot leven. Schilderijen van Vincent van Gogh, Rembrandt van Rijn, Johannes Vermeer en Piet Mondriaan worden door artiesten op muren en vloeren geprojecteerd.

Rondom Van der Valk Hotel Ridderkerk bevinden zich verschillende activiteiten voor jong en oud. Het hotel ligt onder de rook van Rotterdam. In de buurt van het hotel is er voor de kids ook genoeg te doen; zo is het hotel dichtbij verschillende kinderboederijen, Plaswijckpark en Adventure City Rotterdam gelegen.